banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri birliğine Erdoğan Duran atandı

Kamuoyunda merakla beklenen Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği makamına atama yapıldı.

 

Sağlık Bakanlığının yeniden yapılması çerçevesinde illerde İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği şeklinde 3 birimde hizmet verilmesinin kararlaştırılmasından sonra, Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Duran'ın atandığı bildirildi

 

 

Yaklaşık 10 ay önce Şanlıurfa il sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Erdoğan Duran'ın Kamu Hastaneleri birliği Genel Sekreterliğine atanması Sağlık camiasında sürprizle karşılandı. Uzun süredir Sağlık camiasının en tepesindeki isim olacak olan Kamu Hastaneleri  birliği genel sekreterinin kim olacağı soruna cevap bulunamıyordu. Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şahin Yaztürk ile birlikte ismi Genel Sekreterliğe geçen Dr.Erdoğan Duran'ın ataması Milletvekillerinide karşı karşıya getirdiği ileri sürülüyor.

 

Alınan bilgilere göre, Milletvekillerinin büyük bir kısmının İl Sağlık Genel sekreterliği için Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şahin Yaztürk'ün ismi üzerinde anlaşma sağlandığı, ancak son günlerde bazı gelişmelerin yaşanması üzerine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar'ın Dr. Yaztürk'e Genel sekreterlik yerine, İl Sağlık Müdürlüğü teklif ettiği, Dr. Yaztürk'ün bu teklifi kabul etmediği sağlık camiasında konuşulurken, Dr. Erdoğan Duran'ın Kamu Hastaneleri  birliği  genel sekreteri olarak atanmasından sonra İl Sağlık Müdürünün kim olacağı ise merak ediliyor...

 

Öte yandan Kamu Hastaneleri birliği  genel eekreterliğine atanan Dr. Erdoğan Duran'ın İstanbul'da , Sağlık bakanlığı yetkilileri tarafından devam eden Hizmet içi eğitime katıldığı öğrenildi.

Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.