banner2
Öne Çıkanlar ilçe Suriye Başkan trafik kazası Diyarbakır

Sağlık- Sen Ziyaretlerine devam ediyor

Yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başhekim DEMİR gelişmiş ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de Sivil Toplum Kuruluşları’ nın öneminin her geçen gün arttığını, bu kuruluşların temsil ettikleri üyelerinin özlük hakları, ekonomik hakları ve menfaatlerinin korunması hususunda ülkemizde tek yetkili federasyon olan Sağlık-Sen’in çalışmalarını son derece önemsediğini söyledi.

Şube Başkanı ATÇI yoğun çalışmaları içerisinde kendilerine zaman ayıran başhekim ve yardımcısına teşekkür ederek, ilimizde yaklaşık 3000 üyenin temsilcileri olarak Şanlıurfa’nın menfaatine olacak her konuda teşkilatının yanlarında olduğunu bilmelerini gerektiğini söyleyerek görevlerinde başarılar diledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.