banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Hasta Yakınları Çok Memnun


 Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, geçen ekim ayında Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bahçesinde faaliyete sunulan Haliliye Belediyesi Hasta Yakınları Misafirhanesini ziyaret ederek, hasta yakınlarıyla görüştü. Hizmete sunulan misafirhaneyle, dışarda uyumak zorunda kalmadıklarını ifade eden hasta yakınları, yapılan çalışmadan memnun olduklarını dile getirdiler.

Haliliye Belediyesi tarafından Ekim 2017’de faaliyete sunulan Haliliye Belediyesi Hasta Yakınları Misafirhanesi, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki hasta yakınlarının, sosyal alanı oldu. Kadın ve erkekler için iki bölümden oluşan misafirhane, hasta yakınlarının geceyi geçirip, tedavi gören hastalarını beklerken temel ihtiyaçlarını giderdikleri adres haline geldi.
Başkan Fevzi Demirkol da, her fırsatta misafirhaneyi ziyaret ederek, hasta yakınlarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Demirkol, dün gece saatlerinde Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören hastalarını bekleyen vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demirkol, tedavi gören tüm hastalar için şifalar diledi. Hasta yakınları da, yapılan hizmetten dolayı çok memnun olduklarını belirleterek, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Başkan Fevzi Demirkol, hasta yakınlarıyla ve hastane personelleriyle de görüşten sonra bölgeden ayrıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
Hastane Hasta Yakınları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.