banner2
Öne Çıkanlar Nebil Dirar Yatırım Bahçelievler Aile Sağlık Merkezi HADER Başkanı Av Reşit Yaşar Abdullah Yağımlı

Diş Hekimleri Odası Başkanlığına Tekrar Ekrem Kaya Seçildi

( RHA Ajans)Türkiye Diş Hekimleri Birliği Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası, yeni başkanını seçmek için sabah saatlerinde Diş Hekimleri Odası Eğitim Merkezi salonunda seçime gitti.
Başkanlık için tek aday mevcut başkan Ekrem Kaya oldu. Yaklaşık 208 üyenin katıldığı oylamada başka aday olmayınca mevcut başkan güven tazeleyerek tekrardan başkan seçildi.

güvenoyunu alarak yeniden başkan seçilen Ekrem Kaya, kongre sonrası şu sözleri kaydetti:

Diş hekimleri Odası’nın 2010 yılı kuruluşundan günümüze kadar Diş hekimliği mesleğine yılmadan, gönüllülük esasıyla gelişmesi için ben ve yönetim kurullarında çalıştığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçmişten bugüne ne iktidarın ne de muhalefetin değirmenine su taşıma derdimiz ve kaygımız hiç olmadı. Ancak haklarımızın korunması noktasında çizgimizi koruyarak meslektaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiğince imkanlarımız oranında meslektaşlarımıza yönelik seminerler, kurslar, sosyal etkinlikler düzenlerken diğer taraftan toplum ağız ve diş sağlığını korumaya devam edeceğiz. Şanlıurfa Diş hekimleri odamızın daha aktif olması en büyük temennimiz ancak, burada hepimize görevler düşmektedir. Meslek örgütleri olarak her zaman sorunlarımız olmuştur. Ancak gerçek şu ki çözüm için bilinçli olmalı ve birlik olmanın gücüne inanmamız gerekmektedir. Bu inançla odamıza, örgütümüze sahip çıkacağız. Şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına bize vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim.

ŞANLIURFA DİŞ HEKİMLERİ ODASI YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Ekrem Kaya ( Başkan )
Müslüm Saraçoğlu
Mahir Yücel
Kadir Voral
M. Hamza Halıcı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.