banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Çocuklar bakıcıya, kreşe bırakılabilecek

Şanlıurfa’da Valilik kararıyla kentte sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olan çocuklar ihtiyaca göre bakıcıya, aile büyüklerine, kreş veya gündüz bakım evlerine bırakılabilecek.
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgınına karşı Şanlıurfa’da tedbirler üst safhaya çıkarıldı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun 68 nolu kararına göre, kentte sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olan çocuklar ihtiyaca göre bakıcıya, aile büyüklerine, kreş veya gündüz bakım evlerine gidebilecek, veli/vasilerinin nezaretinde yolculuk yapabilecek.

Konuyla ilgili İl Hıfzıssıhha Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“3. İçişleri Bakanlığının 03.04. 2020 tarih 6235 sayılı Genelgesi ve 04.04.2020 tarih 12 Nolu İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olan çocuklarımız ve gençlerimizin ihtiyaca göre bakıcıya, aile büyüklerine, kreş veya gündüz bakım evlerine gidebilmesi, veli/vasilerinin nezaretinde yolculuk yapabilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.”

Anahtar Kelimeler:
Kreş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.