banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ceylanpınar Göz Polikliniği Modernize Edildi

Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne gözdeki çeşitli rahatsızlıkları teşhis eden göz ünitesi (Dijital Oftalmik Ünitesi) kuruldu. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne gözdeki çeşitli rahatsızlıkları teşhis eden 2 Adet Göz Ünitesi (oftalmik ünit) alarak halkın hizmetine sundu.

Başta şeker hastalığına bağlı gelişen retina damar hastalıkları ve göz arkası ödemi ile yaşa bağlı sarı nokta hastalığı gibi retina bozuklukları olmak üzere çeşitli retina hastalıklarının teşhisinde kullanılan temel bir tanı cihazı olan Göz Ünitesi, Göz içi tansiyon ölçümü, dijital görüntüleme ve Hastaya özel arşivleme fonksiyonlarına sahip olan bu cihaz sayesinde, hastalarımızın artık muayene ve tanı konulması amacıyla ilçe dışına gitmeden yaşadıkları yerde tedavi olma imkânı sağlanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.