banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarına Hijyen Denetimi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde halk sağlığını korumaya yönelik kapsamlı denetimlerini sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda hafta başı İçişleri Bakanlığı genelgesi ile açılan berber, kuaför ve güzellik solanlarını denetledi. Kurallara uymayan bazı iş yerlerine cezai işlem uygulandı.

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadelede tedbirlerini sıkı tutmaya devam ediyor. Belediyenin ilgili birçok birimi titizlikle faaliyetlerini yürütürken bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde 11 Mayıs 2020 tarihi itibari ile tekrardan hizmet veremeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarını denetledi.

İş yerlerine giden ekipler, covıd-19 salgını nedeniyle bakanlık tarafından belirlenen kurallara uyulup uyulmadığını denetlerken, işletmecileri ise kurallara uymaları yönünde uyardı. Ayrıca ekipler bazı iş yerlerinde kurallara uyulmadığı gerekçesiyle cezai işlem gerçekleştirdi.

Öte yandan Haliliye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde rutin denetimlerinin yanı sıra salgınla mücadele kapsamında da denetimlerine ara vermiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.