banner2
Öne Çıkanlar Suriye Diyarbakır Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta

Başhekim İzzet Korkmaz'dan  Dev Hizmet…

Başhekim İzzet Korkmaz’dan  Dev Hizmet…

2007 yılında Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi bünyesinde, hizmete başlayan ama daha sonra çeşitli nedenlerden dolayı kapatılmak zorunda bırakılan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi İpekyol’da bulunan eski yerinde hizmet vermeye başladı. Açılışı bugün yapılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hastalarına merhaba dedi.

Göreve geldiği zaman kapalı bulunan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin açılması için girişimlerde bulunan ve bugün açılışında bir konuşama yapan, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz yapmış olduğu açılış konuşmasında şunları söyledi;Balıklıgöl Devlet Hastanesi olarak bir yandan, hastanemiz imkânlarını ile etkin ve verimli bir şekilde kullanarak Şanlıurfalı hemşehrilerimize kaliteli ve modern bir sağlık hizmeti verme gayreti içerisindeyken bir yandan da kamu kaynaklarının sınırlı kaldığı alanlarda, özel sektör imkânlarını ve birikimini hemşehrilerimizin hizmetine sunma gayreti içindeyiz, fizik tedavi merkezimiz hizmet alımı yöntemi ile Şanlıurfa’mıza kazandırdığımız ve tamamen özel sektör marifetiyle hizmet sunacağımız bir sağlık tesisidir ve bu anlamda ülkemizdeki örnek birkaç uygulama projesinden biridir.

           Şanlıurfa’mızın merkez ve merkeze bağlı yeşil kartlı nüfusu yaklaşık 250 bin civarındadır ve bildiğiniz üzere yeşil kartlı hastalarımız özel sektöre ait sağlık kuruluşlarından henüz hizmet alamamaktadır. Mevcut kamu hastaneleri de sadece kendi kaynakları ile bu kadar büyük bir hasta potansiyeline fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti vermekten çok uzaktadırlar. Bu nedenle, Balıklıgöl Devlet Hastanemize bağlı olarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmeti verecek olan merkezimiz ciddi bir hizmet açığını da kapatacaktır. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde yeşil kartlı veya SGK’lı ayrımı yapılmadan, hastanemiz fizik tedavi uzmanlarına muayene olan ve uygun görülen tüm hastalarımıza hizmet verilecektir.

          Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezimiz nezih ve konforlu bir mekanda 50 tedavi kabini, erkek ve bayan rehabilitasyon salonunda, modern cihazları ve yeterli teknik personeli ile Şanlıurfalı hemşehrilerimize hizmet verecektir, ben fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezimizin tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlık ve afiyetler temenni ediyorum.” Dedi.

Haber:  Mehmet Emin Kuş / www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.