banner2
Öne Çıkanlar Urfa ak parti Ayak Sağlığı Fatsaspor UNDP

29.10.2015 arihli Türkiye genelinde hava durumu,

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Elazığ, Bingöl, Ağrı, Iğdır ve Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde batı bölgelerin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Az bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Kıyı Ege'de kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, kıyı kesiminde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı çok bulutlu, bölgenin güneydoğu kesimleri ile Elazığ, Bingöl, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: Parçalı bulutlu 11/18

Ankara: Parçalı bulutlu 4/14

İzmir: Az bulutlu ve açık 10/20

Adana: Parçalı çok bulutlu 17/27

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12/17

Batman: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12/19

Van: Yağmurlu 7/13

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.