banner2

AK Parti iktidarları süresinde Şanlıurfa'da hiç şüphesiz ki öne çıkan isim İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez...

 

Av. Ahmet Düşünür Başkanlığında 2009 kongresinde İl Başkan Yardımcısı olarak siyasete aktif giren Eğilmez, Düşünür başkanlığında anaysa değişikliği referandumunda seçim işleri başkanı olarak görev yaptı. Büyük bir "evet" tercihi ile Şanlıurfa adından söz ettirdi.

 

Düşürün'ün 2011 Milletvekili Aday Adaylığı için istifasından boşalan koltuğa önce vekaleten ardından da atanarak teşkilatı başarı ile yürüttü.

 

Milletvekili seçiminde kamuoyu AK Partinin 12 Vekilden 7'sini ancak alabileceğini konuşurken, Bakan Faruk Çelik'in de faktörü ile 10 Vekil alarak büyük bir başarıya imza attı.

 

3 Haziran 2012 tarihinde 4. olağan kongreyi 35 bin kişilik statta gerçekleştiren AK Partinin adayı yine Eğilmez oldu.

 

Geçmiş yerel seçimde Şanlıurfa'nın 10 ilçe, bir şehir belediye başkanlığından sadece Bozova'yı kazanabilen AK Parti, 2014 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir ile birlikte yeni kurulan 3 merkez ilçenin yanı sıra 9 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak başarı çıtasını yükseltmeye devam etti.

 

Lokal olarak bakıldığında bu başarıların altına İl Başkanı olarak Yusuf Eğilmez'in imzası var.

 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Ahmet Davutoğlu Başbakan oldu.

 

AK Parti 5. Olağan Kongre için resmen start verdi.

 

Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 14 İl Vekil ve Teşkilat üyeleri ile Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı ev sahipliğine yaptı.

 

AK Partiye gerçekten hizmet eden, haftalık olağan toplantılardaki çekişmeli tartışmaları sonlandıran, il ana kademe,  Kadın ve Gençlik Kolları, ilçe yönetimlerini, yerel yönetimleri ve Vekiller ile uyumlu, şehrin ve partinin kazanımlarını gözetleyen bir yönetim anlayışı ile çalışan Eğilmez, herkesin takdirini kazandı.

 

Şimdi...

 

Yapılacak olan 5. Olağan Kongrede, Milletvekilliğinden dolayı aday olmayacağı ve Milletvekili adayı olacağı konuşuluyor.

 

Şanlıurfa'nın il, ilçe ve köylerinin sorunlarını, işçi, çiftçi, memur, öğrenci, eğitimci sorunlarını en iyi bilen Eğilmez'in vekil olması durumunda Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalıya en iyi hizmeti vereceğinden eminim.

 

Teşkilatların işleyişi, partinin halkla kucaklaşmasını ve devamını çok çeşitli örneklerle yaşayan Eğilmez, vekil olarak bu şehre hizmet ederse, yükselttiği başarı çıtasını daha da yükseltecektir.

 

Aldığı emaneti başarı ile yürüten Eğilmez'e yeni emanet verilmesinden daha doğal bir gelişme olamaz.

 

İLGİLİSİNE

 

Dostun üzüntüsüne acı duyabilirsin. Bu kolaydır; ama dostun başarısına sempati duyabilmek, sağlam bir karakter gerektirir. Oscar Wildea

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.