banner2
Dünya kurulalıdan beri yeryüzün de zalimde, mazlumda olmuştur. Kıyametin kopacağı ana kadarda devam edecektir. Zalimin zulmü: bazen mazlumun zilletinden, köle gibi yaşamayı sineye çekmesindendir. Doğruları işittik kabul ettik
itaat ettik ilahi emirdir.Yanlışları işittik,fakat isyan ettik, karşı çıkmakta ilahi emirdir.
Herşey Allah'ın dır insanda..
Hür olarak dünyaya gelen insan niçin zülme uğrasın köle gibi yaşasın. Zalimler; mazluma zulüm yapmak için dört silah kullanırlar:
1.Ac bırakmak
 2.Borçlandırmak
3.Yüksek haksız vergiler, zamlarla sömürmek
4.Dininden koparmak.
Bu dört boğucu bulaşıcılıkla boğuşan insan gecimden başka ne derdi olabilir ki, Adaletin yerlerde süründüğü, Adil paylaşımın olmadığı, sermayenin milyarderler arasında dolaşıp döndüğü bir Dünyada yaşıyoruz. Paralı, taraflı, sermaye meddahlarıda ekranlarda kitleleri uyutmaya devam ediyor. Karşı çıkanlar ise zindanı boylar. Utanmadan birde Yalancı Demokrasi, insan haklarından bahsediyorlar.
Yasaları, kanunları kendileri yapıyorlar yönetilenlere uyun diyorlar kendileri uymuyorlar. Böylesi bir Dünyada yaşıyoruz. İnsanlığın kurtuluşu; İslam'ın adalet ve Ahlakında, evrensel insan haklarında kim yapacak bunu Müslümanlar Eyvah!
57 İslam ülkesinde halk saydığım 4 yorucu, boğucu ilkelerle boğuşuyor. Kurtulmak istiyor bedel ödüyor kurtulamıyor. O, zaman İş haktan, halktan yana liderlere ihtiyaç var.
Filistin, İsrail savaşında İslam ülkelerinin durumu,tutumu ortada bari gölge etmeyin diyesi geliyor insanın. Kuran, Sünnet, Fıkıh Ahlaktan kopan, uzaklaşan, batıl şerbetini içen bir toplum zilletle yaşamaya mahkumdur. Ahlakta, Hukukta, adil Paylaşımda, teknolojide, ilim, bilim, gerçek medeniyette nümune'i imtisal bir toplum olmakla ancak, zilletten, izzete erebilir. Dünyada söz sahibi olabilir.
Tüm Dünyada bir zorbalık,Gaddarlık var. Kurtulma yollarıda mayınlı. Zalim Dünyada zulmüne kılıf uydururken, Müslüman için birde Ahiret cenahı var. Herkes Ameline göre Mahkeme'i Kübra da hesap verecektir. Hemde korumasız.
Ülkemiz de bir yerel seçim oldu. Kazananlar sevindi. Kayıp edenler üzüldü.Öncelikle seçimler adil değil. Seçilen seçilmeyen hiç umurumda değil, zihniyetler değişmedikçe, İran Şahı klozetini som altından yaptırmıştı akibeti malum. Muhtar seçimlerinde 6 vatandaş öldürülmüş, 60 tan fazla yaralı var. (Basından) Değer mi?yazık. Allah rahmet eylesin.
Davamız,mücadelemiz Önce Ahlak ve maneviyattır. Gavurda olsa madem Allah'ın kuludur onunda insan hakları korunmalıdır. Mazlumların sözde kurtarıcıları sivil toplum kuruluşlarının çoğu; sermaye, zamcı, Faizci, katlı yatlı, vipli, acıma sızların alkışlayıcıları olurlarsa vay mazlumların haline..
Yerel seçimde Emeklileri hiçe sayanları bir nebzede olsa ikazla Emekliler iradelerini ortaya koydu. Hayırlara vesile olur. İnşallah...
Seçimde siyaset çiler sınırsız israfla seçim propandası yaptılar milyonlarca insan yoksullukla boğuşurken bunları dert edinmeyenler toplu mun hangi sorunlarını çözecekler merak ediyorum. Bir belediye başkan adayı hamal pazarına girmiş yapacaklarını anlatıyor.Her kes buz ke silmiş içlerinden biri sormuş siz seçilirseniz biz bu hamallıktan kurtulurmuyuz deyince başkan pır etmiş.Halimiz bu...kim kimi kandırıyor.
Ülkemizde yerel seçim de seçilenler eğer mevki makamlar onları değiştirmeyecekse her ay belediyenin gelir giderini afişlerle göstersinler halka ibraz etsinler.
Ne kadar güçlü olursanız olun ölüm var. Dünyada hesap vermekten kaçınsanız, Ahirette azaptan kurtulamayacaksınız. Halk gibi yaşayan yöneticilere selam olsun. Her şey devam eder zulüm asla onun için mazlumun ahı indirir şahı diyorum.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman 2 hafta önce

EMEKLİNİN AHI İNDİRİR ŞAHI... EMEKLİ İLE DİLENCİ KARTI,SEYYAHAT KARTI,YARDIM KARTI ADI ALTINDA ALAY EDEMEZSİNİZ...EDERSENİZ 15 MİLYON EMEKLİ VE AİLELERİYLE BİRLİKTE 30 MİLYON İNSANIN AHINI ALIRSINIZ BU İNSANLAR SEFALET İÇİNDE YAŞIYOR KKM İLE MERKEZ BANKASINDAKİ MİLLETİN VERGİLERİNİ PARABABALARINA FAİZ OLARAK TRANSFER ETTİNİZ MİLLETİ SEFALETE SÜRÜKLEDİNİZ.. 15 MİLYON MÜLTECİYİ ÜLKEMİZDE BARINDIRDINIZ EMEKLİYE PARA YOK.. SİZ TARİHİN ÇÖPLÜGÜNDE YERİNİZİ ALACAKSINIZ .. BUNU 15 YIL AKP YE OY VERMİŞ BİRİ OLARAK DİYORUM EMEKLİNİN AHI İNDİRİR VE İNDİRDİ ŞAHI... BU DEVRAN BÖYLE Mİ GİDECEK SANDINIZ.. YAPTIĞINIZ ZULM İLE ANILACAKSINIZ MİLLETİ SEFALETE SÜRÜKLEMENİZ İLE ANILACAKSINIZ EMEKLİNİN ÇOCUKLARINDAN HARÇLIK ALACAK DURUMU GETİRMENİZLE ANILACAKSINIZ, BİR KİLO ETİN 700 TL BİR EMEKLİNİN MAAŞININ 10.000 TL OLDUĞU SİZ İKTİRA GELDİĞİNİZDE EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI İLE 8 ÇEYREK ALTIN ALABİLİRKEN BUGÜN 2 ÇEYREK ALABİLECEK SEFALETE DÜŞÜRDÜGÜNÜZLE ANILACAKSINIZ.. AKP SENDE HİÇ VİJDAN YOKMUŞ...