banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Toprak ailesinde sünnet şöleni heyecanı

Yaklaşık 2000 davetlinin katıldığı Sünnet törenine İş adamı Mehmet Nuri Toprak’ın kirveliğini Ak Parti Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’un oğlu İş Adamı Ali Eyyüpoglu yaptı. Sünnet merasimine davetlilerden Ak parti il başkan yardımcısı İsa Kızıldemir, Ak parti merkez ilçe başkan yardımcısı Şerdil Karahan, Türk eğitimsen şube başkanı Hikmet Karakuş, Mhp il başkanı İbrahim Özyavuz, Demokrat il disiplin kurulu başkanı Nejmi Kara, İş Adamı Bozan Sarı, İl Genel meclis başkanı Mustafa Yavuz, İş adamı Mehmet İpar, Avukat Ömer Eyyüpoğlu, Hacı Abdullah Toprak Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Toprak,Bozova ak parti il genel meclis üyesi Bahri Aksoy,Bozova ziraat odası başkanı Suphi Aksoy,İş adamı Mustafa Sarı ve sünnet merasimini katılanlar arasındaydı.

İş adamı Mehmet Nuri Toprak’ın yapmış olduğu açıklamada; “Öncelikle bugün benim mutlu günüm oğlum Abdulkadir’i sünnet ettiriyorum inşallah Allah bize uzun ömür verirse evliliğinde de bu güzel ortamda yakınlarımızla ve dostlarımızla paylaşırız. Burada başta çok değerli kirvem Ali Eyyüpoğlu’na bizleri kırmadıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum ve burada bütün misafirlerime dostlarıma ve akrabalarımı bu güzel ortamda bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi. Kirvesi iş adamı Ali Eyyüpoğlu ise bende gelen dostlarıma ve akrabalarıma bizleri yalnız bırakmadıkları için  çok teşekkür ediyorum dedi.Şehitlik çamlıkta sünnet merasimi gelen davetliler hatıra fotoğrafı çektikten sonra sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.