banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Tatlıses fena patladı: Hakkımı helal etmiyorum

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz aylarda "Benim için insanların önünü kapatıyor' dediler ama 11 senedir ben sahnelerde yokum. Neredeler? Madem yokum onca zaman ne yapabildiler? İşte şimdi buradayım." demişti.
Aile fertlerine sitem eden Tatlıses "Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum." diyerek isyan etmişti. 


Tatlıses, açıklamasının ardından, "Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım. Kimse yanımda mı? Yok" diyerek de şaşırtmıştı.
Twitter'dan sitem dolu bir mesaj yayınlayan 70 yaşındaki sanatçı, "İzmir'de 'Çekirdek bir ailem var' dedim. Ailemin içine ettiler..." ifadelerini kullandı.

O çekirdek aileyi büyütecektim" diyen Tatlıses Bu saatten sonra kime hesap vereceğim Allah'tan başka? Kimseye... Kim sebep olduysa Allah da onları bildiği gibi yapsın, hakkımı helal etmiyorum!" ifadelerini kullandı. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.