banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

SICAKLIK ARTACAK, YAĞMUR BEKLENİYOR

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Sinop, Van, Hakkari, Şırnak ve Bitlis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, Van, Hakkari, Şırnak ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç kesimlerde yer yer hafif sis görülmesi bekleniyor.

Sıcaklıklar ayrıca, batı bölgelerde mevsim normallerinin 2 ila 4, doğu kesimlerde ise 4 ila 6 derece altında seyretmeye devam etmesi bekleniyor.


-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Ş.Urfa, Diyarbakır, Siirt, Mardin ve Batman çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin güneyinde hafif sis olayı bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde Göller Yöresinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer hafif sis görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinde hafif sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı kıyıları zaman zaman çok bulutlu, Sinop çevreleri hafif yağmurlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu kıyıları hafif yağmurlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Van, Hakkari, Şırnak ve Bitlis çevreleri karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile bölgenin güneydoğusunda gece saatlerinden sonra sis hadisesi görülecek.
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.