banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Kadına en büyük destek, Mikrokredi

Daha önce 1100 olan kredi sayısı bu törenin ardından 1200e ulaştı.

Kültürlerarası Diyalog Formu programından dolayı kredi dağıtım törenine katılamayan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yerine Eşi Gül Fakıbaba ve Başkan Yardımcısı Emin İzol törende hazır bulundu.

Bayanlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı İzol, Şanlıurfa Belediyesi olarak bayanlara büyük önem verdiklerini belirterek Fakıbaba’nın bu konudaki titizliğinden bahsetti.

Konuşmanın ardından kredi dağıtım törenine geçildi.

Başkan Fakıbaba’nın Eşi Gül Fakıbaba ve diğer davetlilerin katılımıyla 100 ev hanımına daha 1.000 TL’lik kredi desteği sağlandı. Böylelikle sayıları 1100 olan mikro kredi üye sayısı 1200’e ulaştı.    T

örene, Belediye Başkanı Fakıbaba’nın Eşi Gül Fakıbaba ve Başkan Yardımcısı İzol’un yanı sıra Özel Kalem Müdürü Nihat Karatoprak, Yoksullukla ve İşsizlikle Mücadele Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Necati Satıcı, Orhan Aksoy, Sosyal Yardım Birim Sorumlusu İbrahim Akbaş, Mikrokredi Sorumlusu Hakkı Murat, Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla, bazı STK temsilcileri, belediye birim amirleri ve çok sayıda mikro kredi üyesi bayan katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.