banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

İmparatorluk çöküyor!..

Bir dönemin en ünlü otelleri arasında yer alan, 49 aparttan oluşan Tatlıses otelinin her bir dairesi ayrı ayrı satılacak.

Otel icradan ikinci kez satışa çıkarılırken 'imparatorluk çöküyor' iddiaları ortaya atıldı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, maddi durumunun kötü olduğu yönündeki iddialara ise twitter'dan yanıt verdi.

49 APART DAİRESİNİ SATIYOR

Bodrum Bitez'de bulunan Tatlıses Oteli'ndeki 49 apart dairenin ayrı ayrı ikinci satışları 8 Ekim 2012 Pazartesi günü, 09.00 ile 18.10 saatleri arasında Bodrum 1.nci İcra Müdürlüğü'nde yapılacak. Bu satışta daireler tahmini bedelin yüzde 40'ından satışa çıkarılacak. 4 ayrı tipte bulunan dairelerden triplex villa tarzında olanın 368 bin TL, diğer dairelerin ise büyüklüklerine göre 100 bin TL, 90 bin TL ve 72 bin TL'den satışı beklenmektedir.

TATLISES TWİTTER'DAN YANIT VERDİ

İbrahim Tatlıses, maddi durumunun kötü olduğu yönündeki iddialara twitter'dan yanıt verdi. Tatlıses, "Allah'ın izniyle bizde para bitmez azalır, dost kazan, düşmanı anan da doğurur. Varlıklı olmak mı güzel, var olmak mı güzel? Allah bana bir şans daha verdi, iyi ki varım. En güzel şey bu!" dedi.

Kaynak :internethaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.