banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Hüsnü Şenlendirici; Urfa'yı çok beğendim -VİDEO
Konser için Şanlıurfa’ya gelen Taksim Trio Grubu, 2 gün boyunca Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Cengiz İzol tarafından kentin tarihi yerleri gezdirildi. Tarih Balıklıgöl, çarşılar ve hanları gezen ünlü klarnetçi, Urfa’yı beğendiğini söyledi.
Şanlıurfa’yı beğenmekten gözü döndüğünü söyleyen ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, "Yıllar önce gelmiştim birkaç defa gelmiştim Urfa’ya. Urfa’ya gelmek güzel. Bizim burada dinleyicilerimiz fazla. Burada güzel ağırlanıyoruz. Balıklıgöl’ü gezdik. Urfa’yı beğenmemek mümkün mü? Gözüm döndü” dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Cengiz İzol ise, Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak Taksim Trio’yu ağırladıklarını kaydederek, “İnşallah hüsnü bey gibi elit sanatçılarımızı bekliyoruz. Kendisi zaten kaliteli bir insan. Özellikle kendileri ile şark köşesinde yemek yemek istedik. Zaten Urfa’yı çok beğendiler, kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.