banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Hilvan’dan Kardeş Belediye Beykoz’a Ziyaret

Hilvan Belediye Başkanı Ali Aslan Bayık, Beykoz belediyesi ile bir süre önce kardeş belediye kararı alınmasının ardından Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e nezaket ziyaretinde bulunarak, kendilerine göstermiş oldukları yakınlık ve destekten dolayı teşekkür etti.

 

 

Beykoz Belediyesini ziyaret eden Bayık’a Meclisi Başkanvekili Birzat Mermer, Meclis üyeleri Necati Ak ve Muharrem Kaşıtoğlu eşlik etti. İki kardeş belediye arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

 

Beykoz Belediye Meclisi’nce alınan karardan dolayı teşekkür eden Başkan Bayık, “İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri olan Beykoz’la kardeş belediye olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan önce de İstanbul’un nüfus açısından en büyük ilçesi olan Bağcılar ve Bursa Yıldırım Belediyeleriyle kardeş olmuştuk. Özellikle hem siyasi hem de belediyecilik anlamında bir büyüğümüz olan Başkan Çelikbilek’e ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Kısa bir süre önce Hilvan’da Beykozlu kardeşlerimizi ağırlamıştık. İki belediye arasındaki ilişkilerin iyi bir noktaya gelmesi için gayret göstereceğiz” dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de, Türkiye’nin her bölgesinden birçok belediyeyle kardeş olduğunu belirterek şunları söyledi: “Hilvan Şanlıurfa’nın güzel ilçelerinden biri. Hem Başkan hem de insanlarının çok sıcakkanlı ve misafirperver olduklarını biliyorum. Meclis üyeleri arkadaşlarımızın yaptığı ziyarette en güzel şekilde ağırlanmalarından mutluluk duydum. Kardeş belediye uygulamaları barış ve kardeşlik sürecine de ayrıca ciddi katkı sunacaktır.”

Hilvan Belediye Başkanı Ali Aslan Bayık, yöreye ait halı hediye ederken, Başkan Çelikbilek de,  Beykoz’un simgelerinden Çeşm-i Bülbül takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.