banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Dolandırıcıların yeni kurbanı Haliliye Belediyesi oldu

Daha önce Şanlıurfa'da başta valilik olmak üzere çeşitli kurumların ismini kullanan dolandırıcılar bu kez Haliliye Belediyesindeki yetkililerin ismini kullanarak vatandaşı dolandırıyorlar.

BELEDİYE UYARDI

Haliliye Belediyesi vatandaşı arayıp kendilerini Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Belediye Yetkilileriolarak tanıtan şahıslara karşı uyanık olmalarını ve emniyet yetkilileri ile irtibata geçmeleri istedi.

İŞTE BELEDİYEDEN YAPILAN O AÇIKLAMANIN TAM METNİ:

Haliliye Belediyesi olarak, kentimizde gerçekleştirilen dolandırıcılık vakalarına karşı vatandaşlarımızı uyarmak, bu konuda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu nedenle aşağıda paylaştığımız metnin kamuoyu ile paylaşımı bizim için son derece önemlidir. Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

"Kentimizde Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Belediye Yetkililerinin isimleri kullanılarak yapılan aramalarla, vatandaşlardan para veya menfaat temini yönünde talepler gelmektedir. Vatandaşlarımızın bu konuda dolandırıcılara karşı tedbirli olmaları, bu ve benzer durumlarda emniyet yetkilileri ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. Lütfen, sizi arayarak yardım kampanyası, belediye uygulaması vb. nedenlerle taleplerde bulunanlara inanmayınız. Bu kişi ya da kişilere karşı tedbirli ve dikkatli olunuz. Belediyeler vatandaşlardan her hangi bir şekilde yardım ya da destek talebinde bulunmamaktadır. Kendisini; Başkan, Başkan Yardımcısı veya Belediye yetkilisi olarak tanıtanlara karşı Haliliye Belediyesi olarak, olası vakaların yaşanmaması adına vatandaşlarımızı uyarıyor, bu kişilere itibar edilmemesi için hatırlatmada bulunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.