banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Alice Cooper Urfa için paylaşımda bulundu

Temsilcisi olduğu "gotik rock" tarzına uygun şekilde bilgileri paylaşan ünlü müzisyen Alice Cooper bu kez de Şanlıurfa için paylaşım yaptı. Alice Cooper urfa paylaşımında ne yazdı? urfa'nın nesini tanıttı? detaylar haberimizde...

Sahnede çoğu kurgu olan ve gerçekte mizah ögeleri taşıyan şovları yanında liste başı parçaları da içeren hard rock albümleriyle 1970'lerde önemli başarı elde eden Alice Cooper Facebook hesabında bu kez de "Siyah Gül" efsanesini ele aldı.

Cooper, bir siyah renkli bir gül fotoğrafını paylaşırken "Çarpıcı bir siyah gül. Siyah güller doğal haliyle sadece Türkiye'de, Halfeti'de bulunuyor" bilgisini paylaştı.

 Müzisyen daha önce de “Kudüs’ün 1917’deki kuşatması sırasında İngilizler, Osmanlıların içeceğini ve uyuşturucunun etkisinde savaşacaklarını umarak havadan yüksek dozda afyonla dolu sigaralar atmaya başladı. Plan işledi” mesajını paylaşarak tarihteki garip bir olaya işaret etmişti.
İşte o mesaj:

(Cumhuriyet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.