banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

Yedirenk, Resim Sergisi


Yağlıboya, gravür, linol baskı ve karışık tekniklerden (alçı, akrilik, ip) oluşan 48 adet eserin yer aldığı sergiyi gezen Başkan Fakıbaba, eserlere hayranlık duyduğunu ifade etti. 7 ayrı görsel sanatlar hocası tarafından hazırlandığı için resim sergilerine "Yedirenk" ismini verdiklerini belirten Ahmet Salih Öncel, "7 ayrı farklı şehirlerden ve kültürlerden gelen öğretmen arkadaşımızın bir araya gelerek hazırladığı serginin açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz. Resim sergimizi ilginç kılan tek şey birlik, beraberlik ve dostluk içinde dünyaya bu yedi temel rengin güzelliğini anlatmasıdır. Bu sergimizde bizi yalnız bırakmayan başta değerli Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, akademisyen hocalarımıza, öğretmen arkadaşlarımıza ve bütün dostlarımıza ben ve altı arkadaşım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ahmet Salih Öncel, M. Ali Gözübenli, Şirvan Gözübenli, Yasemin İsmail, Sibel Göktepeli, Fatma Dirican ve Nihal Yıldırım'ın eserlerinden oluşan Yedirenk Resim Sergisi'nin 1 hafta boyunca sanatseverlere açık kalacağı bildirildi. Serginin açılışına Başkan Fakıbaba'nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ve Habib Arslan ile çok sayıda davetli katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.