banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Yazarımız Mehmet Cengiz’in Rahmet Pınarı kitabı çıktı

Şimdiye kadar yazdığı köşe yazılarıyla okuyucuları ile bir araya gelen ve yıllardır gazetemizde köşe yazarlığı yapan ilahiyatçı yazar Mehmet Cengiz bu dafa da kitabı ile okuyucuları ile buluştu.

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen kitaba ulaşmak için 0546 263 78 52 numaradan isteyenler ulaşıp siğariş verebilirler.

YAZAR MEHMET CENGİZ KİTABIN ÖN YAZISINDA ŞUNLARI SÖYLÜYOR:

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.

Salat-ü Selam Fahri kâinat Efendimiz, aline ve Ashabına olsun."Her Canlı Ölümü Tadacaktır" .Dünya fani ecelde anidir. İnsan doğar, yaşar ve ölür. İnsan başıboş değildir. Merkep ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. İslamın ilk emri "oku"dur "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır." Buhari, Magazi-35; Toplum inşasında Tahrip ve tamir vardır. Bizim görevimiz tamirdir. 30 yıla yakındır yazı yazıyorum. Genel olarak makale, Tabir caiz ise, Bostan, meyvenin her çeşidi var. Dini, dünyevi, uhrevi konularda. Yazılarım siyasette içerir. Filozof ibni Halduna göre siyaset iki çeşittir

1-Siyaseti zalime, zalim siyaset 2.Siyaseti Adile, Adil siyaset.

Tercihimiz Adil siyasettir. Bismillah deyip "RAHMET PINARI" İsimli kitabımızı Okuyucularımın istifadesine sunduk. İlmin zekatıda anlatmak, yazmak ve kitaptır. Bu kitabın yayınlanmasında emeği geçen başta Editörum Eğitimci- Yazar Yunus ÇOBAN beye, Yazar M.Emin KUŞ beye, Yazar Mehmet İmre beye, Dilhun yazar Mehmet Kemal UĞUZLU beye, yazar Necdet ŞANSAL beye Şükranlarımı arz ediyorum. Yıllarca yazılarımı aralıksız yayınlayan Balıklıgöl Com. Yöneticisi Mehmet Guli ASLAN beye, Yeniurfa gazetesi yayın yönetmeni Şaban KILIÇ beye, Gap Gündemi gazetesi Veysel POLAT beye, Sponsor olup, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen,"TUR CENTER HAC VE UMRE ORGANİSYONU" Yöneticisi Mustafa YETKİN Beye sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum.

MEHMET CENGİZ KİMDİR?

 YAZARIMIZ 1954 Yılında Diyarbakır-Çermik Kuyu köyü doğumludur. ilkokula gitmeden önce G.Antep-Nİzİp ilçesi Kertuşe köytlnde Meşhur Şark âlimlerinden seydanın yanında azda olsa Medresede okumuştur. İlkokulu Kuyu köyünde okumuş olup, Ortaokulu Çermik Ortaokulu, 1977/ 78 Diyarbakır imam-Hatip Lisesi mezunudur. 10 Yıl Çermik'te imam-Hatiplik ve Müftü vekilliği yapmışır. 4 Yıl Diyarbakır Çınar ilçe Müftülüğünde çalışmıştır. 11 Yıl Şanlıurfa müftülüğünde çalışarak 2004 Yılında emekli olmuştur. 10 Yıla yakındır "TUR CENTER HAC VE UMRE" ORGANIZASYONUNDA REHBERLİK yapmaktadır. 70 yaşına ayak basmış olan Mehmet Cengiz hocamız; ilahiyat son sınıfta 3 dersten takılı öğrenci olup 7 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.