banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

VALİ KÜÇÜK KURTULUŞ MÜZESİNİ GEZDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’la birlikte yaptığı incelemelerde konakta sunulan hizmetleri inceleyen Vali Küçük; konağın daha çok ziyaretçi alabilmesi açısından Haliliye Belediyesi işbirliğinde kültür sanat faaliyetleri de yürütülebilecek şekilde bir protokolle canlandırılması gerektiğini belirtti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise; belediye bünyesinde oluşturulacak kültür sanatçalışma gruplarının etkinliklerine konağın giriş katındaki salonda hazırlanarak yine aynı yerde etkinliklerini sergilemelerinin olumlu bir adım olacağını kaydetti.

Kurtuluş Müzesi ve Müslüm Gürses Müzesini de gezen Vali Küçük; Kurtuluş Müzesinde sergilenen Şanlıurfa tarihinde önemli bir yere sahip belge ve mühimmatları yakından inceledi. Şanlıurfa’nın Fransız işgalinden kurtuluşu için şehit düşenlere rahmet dileyen Vali İzzettin Küçük, incelemelerinin ardından konaktan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.