banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Vali Güvenç, İmamlarla bir araya geldi
İl Özel İdare toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu ve Şanlıurfa kent merkezi ve merkeze bağlı köylerde görev yapan din adamları katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu tarafından gündem maddeleri okundu. Tahiroğlu Van’da meydana gelen deprem dolayısıyla Şanlıurfa kent merkezinde 600 bin TL’ye yakın para toplandığını belirtti.



Toplantıda konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç; Ülkemizin son zamanlarda sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek hep birlikte el ele vererek bu sıkıntıların aşılabileceğini belirterek, din adamlarına bu konuda çok büyük görevler düştüğünü belirtti.



Din adamlarının da kendisini geliştirmesi gerektiğini ifade eden Vali Güvenç, din adamlarının cehaletin aşılması için çocukların okula gönderilmesi konusunda daha fazla fedakarlık yapmalarını istedi.



Toplantı din görevlilerinin sorun ve görüşlerini aktarmalarıyla sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.