banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor

Vali Erin, Yeni Yıla Sınırdaki Askerlerle Birlikte Girdi

2018’in son saatlerinde de çalışmaya devam eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin şehrin çeşitli bölgelerinde oluşturulan uygulama noktalarını ziyaret ederek görevli polis memurlarının yeni yıllarını kutladı. Ziyaretleri sırasında görevli polislere tatlı ikramında da bulunan Vali Erin, daha sonra Şanlıurfa’nın Suriye sınırındaki ilçelerinden Akçakale’ye geçerek buradaki askerlerle bir araya geldi.

Akçakale İlçesi 3. Hudut Alayı 2. Hudut Tabur Komutanlığı’nda vatani görevlerini yapan Mehmetçikleri ziyaret eden Vali Erin, askerlere kazasız belasız, sağlıklı bir yeni yıl dileklerini iletti.

Ziyaretleri sırasında Vali Abdullah Erin’e 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, 3. Hudut Taburu Komutanı Albay Yaşar Kaya ve Kaymakam Hamza Özer eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.