banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Urfa'da Güney Korelilerle Turizm Toplantısı

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan, Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe, ŞUTSO Başkan Vekili Cem Göncü ve diğer davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Urfa’ya Güney Kore’den, Güney Kore’ye Urfa’dan turist gruplarını getirme yolları arandı.
Aralarında tur operatörü, gazeteci ve bürokratların yer aldığı Güney Koreli heyet ile Şanlıurfalı bürokratların ve tur operatörlerinin fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda, Urfa’nın tarihi ve turistik değerlerinin farklı dillerde tanıtılmasını amaçlayan eserlerin yayınlanması v.b tanıtım çalışmaları ele alındı.
Güney Koreli turistlerin tatile çıkarken nelere dikkat ettiği hususları Şanlıurfalı tur operatörlerine aktarmaya çalışan heyet, aynı şekilde Türkiye’den Güney Kore’ye tatil için gitmek isteyenlere neler yapmaları gerektiğini dinlediler.
Güney Koreli heyetin Şanlıurfa’daki izlenimlerini dinleyen ve zaman zaman not alan Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan, Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe, ŞUTSO Başkan Vekili Cem Göncü, kentin gerek Dünya’ya gerekse de Türkiye’ye tanıtımı konusunda gerekli çalışmaların devam ettiğini söylediler
Görüşmenin oldukça faydalı geçtiğini toplantı soru ve cevapların ardından sona erdi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.