banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Urfa GAP Eğitim Gönüllüleri İtalya’da

T. C. Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Hayat Boyu Eğitimi çerçevesinde Gap Eğitim Gönüllüleri Derneğinin yürüttüğü “Avrupa Birliğinde Mesleki Eğitimde İşe Yerleştirilebilirliği Artırma” konulu projenin kapanış toplantısı 7-11 Mayıs 2012 tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde gerçekleştirildi.

Projenin final toplantısı Gap Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Murat Süngü, dernek üyesi Özen Demirkan , İl Merkez Proje Ofisi Uzmanı Yavuz Macun, TOBB Fen Lisesi 2. sınıf öğrencisi Mehmet Açar ve Şanlıurfa Anadolu Öğretmen Lisesi  öğrencisi Eyyub Uçar’ın katılımıyla  gerçekleştirilen toplantıda projenin kitapçığı tamamlanıyor.

Ulusal ajans tarafından da yapılan projeler arasında yapılan değerlendirmede 1. lif elde eden Avrupa Birliği Düzeyinde İşe Yerleşebilirliği Artırma Projesi başarıyla gerçekleştirildi.

İspanya koordinatörlüğünde gerçekleştirilen projeye İngiltere, İtalya, Portekiz ve ülkemizden de Şanlıurfa'nın ortaklığıyla gerçekleştirilen projede Proje Koordinatörü İspanya temsilcisi Sonsoles Jimenez ,Gap Eğitim Gönüllüleri  Derneği ve Şanlıurfa'ya ayrıca teşekkür ederek projeye en aktif katılımın Şanlıurfa tarafından yapıldığını ifade etti.

Avrupa’da işe yerleşme rehberi,Euro pas,cv hazırlama  ve sosyal medyada başvuruların çalışıldığı projede Avrupa'da eğitim de çıktılar arasında yer aldı.

Sonsoles Jimenez yeni proje hazırlıkları için eylül ayında Şanlıurfa'ya gelebileceğini ve dernekle ortak başka çalışmalar da yapmak istediklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.