banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Üniversitenin Eyyübiye Kampüsü İle İlgili Flaş Gelişme!

Daha Önce Toplu Konut İdaresine (TOKİ) Osmanbey Kampüsüne derslik yapma karşılığına konut yapması için verileceği açıklanan Harran Üniversitesi  Eyyyübiye kampüsü ile ilgili yeni bir geşilme yaşandı.  Merkez Eyyübiye ilçesinde sınırları içerisinde bulunan Eyyübiye kampusu içerisinden 44 dekarlık alanı Eyyübiye Belediyesine tahsis edildiği açıklandı.

Konu ile ilgili olarak Sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Belediye hizmet binası için tehsis edilen alanın Eyyübiye Kampüsü içerisinde olduğunu açıklarken tehsis eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a teşekür ettiğini açıkladı.

Başkan Kuş yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Çalıştık, uğraştık ve başardık. Üniversitemizin Eyyübiye Kampüsündeki 44 dönümlük alanının, belediyemize tahsisini gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Eyyübiye'm adına teşekkür ederim. Yeşillikler içinde Eyyübiye'ye yaraşır bir Hizmet Binası ve Kamu Kampüsü, sizce nasıl olur?" İfadelerinde bulundu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.