banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

TOKİ’de Ramazan Coşkusu

 

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, Hacivat-Karagöz gösterisi ile sihirbaz ilgiyle izlendi.

Gezici Sanat Sahnesi’nin kullanıldığı etkinlikte, TOKİ sakinlerine coşkulu saatler yaşatan Konya Animasyon Ekibi izleyenlerden alkış aldı.

Etkinlikte ilk olarak sahneye Hacivat ile Karagöz çıktı. Hacivat ve Karagöz skecini büyük bir dikkatle izleyen çocukların yaşadıkları sevinç gözlerinden okundu.      Hacivat ile Karagöz’ün ardından sahnelenen orta oyunu hem yetişkinlerin hem de çocukların büyük ilgisiyle izlendi. Çeşitli yarışmaların yer aldığı etkinlikte son olarak sahneye sihirbaz çıktı ve birbirinden ilginç gösteriler yaptı

ETKİNLİKLERİN BUGÜNKÜ ADRESİ: BALIKLIGÖL AMFİ TİYATRO

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen Ramazan Ayı Etkinlikleri’nin bugünkü adresi yine Balıklıgöl Anfi Tiyatro.

“Ramazan Ayı Etkinlikleri 2013” kapsamında 15 Temmuz (Bu Akşam) Saat 22.30’da Konya’dan gelen ekip Balıklıgöl’de gösteri yapacak. Tüm Halkımız davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.