banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

ŞURKAV Ulusal Fotoğraf Yarışması tanıtım toplantısı yapıldı


    Kısa adı ŞURKAV olan, Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı tarafından düzenlenecek olan yarışmanın tanıtımını Şurkav’ın idari binasında yapan Vali İzzettin Küçük; yarışmanın konusunun “Şanlıurfa’da Mekan, İnsan ve Doğa” olacağını belirtti.

    Kıt kaynaklara rağmen Şurkav’ın Şanlıurfa’nın medeniyetine ve değerlerine hizmet eden bir vakıf olduğunu anımsatarak açıklamasına devam eden Vali İzzettin Küçük; bu anlayış doğrultusunda Şanlıurfa’nın fotoğraflanması alanında düzenleyeceği yarışmayla hizmetlerine yenisini ekleyeceğini belirtti.

    Daha önce yine ulusal çapta bir beste yarışması düzenlediklerini dile getiren Vali İzzettin Küçük: “Şimdi de yine Şurkav olarak ulusal çapta bir fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Yarışmanın konusu ‘İnsan, Doğa ve Mekân’ olacak. Tamamen Şanlıurfa olacak. Şanlıurfa’nın ruhunu ve özünü yansıtan fotoğraflar arasında bir yarışma düzenliyoruz. Yarışmamız ödüllü olacak. Birinciye 10 bin lira, ikinciye 7 bin 500, üçüncüye 5 bin lira ve mansiyon ödüllerimiz olacak. Yarışmamız ülke çapında olacak” dedi.

    Genel amacıyla Şanlıurfa’yı tanıtmak için bu yarışmayı düzenlediklerini sözlerine ekleyen Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük: “Özelde ise Şanlıurfa’nın en güzel yönlerini fotoğraf olarak yakalamak istiyoruz. Şanlıurfa’nın güzelliklerini her türlü yakalayabilirsiniz. Şiirle, besteyle yakalayabileceğiniz gibi bu yarışmamızda vizöre girecek Şanlıurfa’yı istiyoruz. Bu yüzden yarışmaya herkes katılabilir” dedi.

    Son başvuru tarihinin 21 Mayıs 2016 olarak açıklandığı yarışmanın jürisi ise Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu profesyonel fotoğraf sanatçılarından oluşacak. Yarışmaya katılmak isteyen ilgililer yarışma şartnamesine ŞURKAV ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunun internet sitelerinden ulaşabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.