banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Sırrın'lı Şah Muhammed anıldı
kutsal değerlere sahip çıkmak, insanların kaynaşmasını ve birlikteliklerini artırmak için bu tür etkinliklerin devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Şanlıurfa’da Merkeze bağlı Sırrın Mahallesi’ndeki Şah Muhammed’in kabrinin bulunduğu alanda Şanlıurfa Belediyesi Gezici Sanat Sahnesi’nin kullanıldığı şenliklere katılan 7’den 70’e herkese pilav ikram edildi.

Böylesine anlamlı ve güzel organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba, “Kutsal değerlere sahip çıkmak, insanların kaynaşmasını ve birlikteliklerini artırmak için bu tür etkinliklerin devam ettirilmesi gerekir. İnsanlarımız arasındaki sevgi, kardeşlik ve hoşgörüyü artırmak için düzenlenen bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği anma etkinliklerinde, vatandaşlar gün boyunca Şah Muhammed’in kabrini ziyaret ederek dua etti.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.