banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfa'da Yaz Konserleri Başladı

       Batıkent (TOKİ) mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Belediye Sıra Gecesi ekibi, birbirinden güzel türkülerini seslendirdi.

       Gezici Sanat Sahnesi'nin kullanıldığı konserin ilk bölümünde, Sıra Gecesi koro halinde türkülerini seslendirirken, konserin ikinci bölümünde ise, mahalli sanatçı Cuma Yolaçan vatandaşların isteklerini seslendirdi. Cuma Yolaçan'ın hareketli türküleri ile gönüllerince eğlenen vatandaşlar, konserin düzenlenmesinde emeği geçen Başkan Fakıbaba'ya ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teşekkür ettiklerini belirttiler.

     Konserlerin her yıl olduğu gibi bu yılda, kentin muhtelif semtlerinde yer alan parklarda devam edeceğini ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, ücretsiz gerçekleştirilen konserlere tüm halkın davetli olduğunu kaydetti.

     19 Temmuz – 5 Ağustos 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaz Konserlerinin bir sonraki durağı ise OSM Hastanesi karşısındaki Tandoğan Parkı. 26 Temmuz Pazartesi Günü saat 20'de başlayacak olan konsere mahalle sakinlerinin büyük ilgi göstermesi bekleniliyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.