banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Sınıf Öğretmeni Ünzile Yılmaz, Her telden esinti sergisini açtı

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde bulunan GAP İlk Okulunda sınıf öğretmenliği yapan Ünzile YILDIZ YILMAZ, Ebru, Tezhip, Minyatür ve Kaat'ı sanat eserlerinden oluşan kişisel sergisi Piazza Avm'de açtı.

Alışveriş merkezinde ilk kişisel sergisini Hattat Mustafa Kaçar ve dostlarıyla birlikte açan Ünzile Yıldız Yılmaz, açılışta gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Alışveriş merkezinde ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yılmaz; "Daha önce karma olarak 7 sergiye katıldım. İlk kişisel sergimi açtım. Gerek açılışta yaşanan ilgiye ve gerekse ziyaret eden sanatseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

Serginin 1 Mayıs  saat 22.00 ye kadar süreceği belirlendi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.