Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_hn5kmv8inmtnk82p848f1kdbi7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa'da eller Mevlid Kandili için açıldı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfa'da eller Mevlid Kandili için açıldı

Şanlıurfa’da Mevlit kandili gecesinde camiler ve sohbet mekanları akına uğrarken salonlarda çeşitli etkinliklerle Peygamber efendimizin doğumu kutlandı.

Hz. Muhammed (S.A.V) 'in doğum gecesi olan mevlit kandil nedeniyle Merkez Haliliye ilçesi Veysel Karani Mahallesinde yer alan Fatih Sultan Mehmet camisinde Yatsı namazın sonra yapılan mevlit ve okunan duaların ardından Sakalı Şerif’i ziyaret etmek isteyen yüzlerce Urfalı, sıra ile alınırken bazıları da izdiham sırasında tekbirler getirdi.

 


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ise Urfa City AVM Kültür Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikle peygamber efendimizin doğumu ve doğum esnasında meydana gelen olaylar anlatıldı.


Sohbet evlerinde ise gecenin anlam ve önemini anlatan çeşitli sohbetler olurken, Kuranı Kerim tilavetleri okundu…

www.balikligol.com 

Anahtar Kelimeler:
Mevlid Kandili
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.