banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Kutlu doğum aşkına 20 bin kişiye lokma tatlısı ikramı

Büyükşehir Belediyesi Kutlu Doğum Haftası dolaysıyla Dergah Cami, Ulu Cami, Eyyüp Peygamber Makamı, Karaköprü, Sırrın ve Süleymaniye olmak üzere kentin 6 farklı noktasında vatandaşlara lokma tatlısı ikramı yaptı.

Dergah Camiinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Cuma Namazı sonrasında vatandaşlara lokma ikramında bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, Şanlıurfa'nın manevi havasının önemli günlerde daha yoğun bir şekilde hissedildiğine değinerek, "Manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı Kutlu Doğum Haftasında Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin 6 farklı noktasında 20 bin kişi ye lokma tatlısı ikramında bulunduk. Tüm İslam Aleminin ve Şanlıurfalı hemşerilerimin Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum" dedi.

Geçmişten günümüze gelen bir Osmanlı geleneği olan Lokma ikramını vatandaşlara sunan Büyükşehir Belediyesi, bu davranışıyla vatandaşlardan takdir topladı. Geleneğin  yaşatılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden vatandaşlar, "Böylesi bir manevi havayı yaşamak bizleri çok sevindirdi. Kutlu Doğum Haftası'nın adına yakışır bu etkinlikte bulunmak bizleri de mutlu etti" dedi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.