banner2
Öne Çıkanlar Başkan Diyarbakır Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Elazığ Bitlis

RUHA-DER Balıklıgöl platosunda kermes açtı

Ruha Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (RUHA-DER) Sosyal etkinlik ayı olan Nisan ayında Şanlıurfa Balıklıgöl platosunda derneğe katkı sağlanması amacıyla bir kermes düzenledi.

Dernek üyeleri ve hayırsever vatandaşların evlerinde yaparak getirdiği yiyecekleri ve giyim, kırtasiye gibi malzemelerin satıldığı kermes 12 nisan 2016 salı günü açıldı. 17 nisan pazar gününe kadar devam edecek.

Yoğun ilgi gören kermesin asıl amacının kaynaşma ve yardımlaşma olduğunu söyleyen Başkan Salih Samak; "Ruha-Der olarak Balıklıgöl platosunda kermesimizi açtık. bilindiği gibi Nisan- mayır ayları etkinlik ayılarıdır. bizde bu etkinlik ayında böyle hayırlı bir etkinliğe imza attık. Bu kermez ile hem derneğimizin üyeleri arasına kaynaşmayı sağlıyoruz. hem de hayırseverlerin getirmiş olduğu; geyim, gıda ve kırtasiye gibi ürünleri satarak derneğimize katkı sağlıyoruz" dedi.

Haber: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.