banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ramazan Coşkusu Balıklıgöl'de devam ediyor

Balıklıgöl Anfi Tiyatro’yu iftar sonrası doldurmaya başlayan Urfalılar, konser alanında yer bulmakta güçlenirken, yüzlerce kişi konseri Balıklıgöl platosunda yer alan yeşil alanlarda oturarak dinlemeyi tercih etti.
Şanlıurfalı Tasavvuf Müziği Sanatçısı Mahmut Durgun’un seslendirdiği ilahilere eşlik eden Urfalılar, semazenlerin gerçekleştirdiği semah gösterisine de büyük ilgi gösterdiler. Ömer Salih Ünlü’nun hem sunuculuğunu yaptığı hem de şiirleriyle renk kattığı gecede Mehmet Tapan da bazı şiirler seslendirdi.  
Gecede, Mahmut Durgun’un seslendirdiği ilahileri vatandaşlar cep telefonları ile kaydetmek için adeta birbirleri ile yarıştılar.
Durgun konseri ve semazen gösterisini Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz ve diğer belediye birim amirleri ile yüzlerce vatandaş dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.