banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Özel Çağlaya'nın Büyük Başarısı

 

Özel Çağlayan Murat Liseleri Müdürü Bilal GÜLER yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Murat ve Tevhide Hatun Liseleri olarak bu yılda LYS de beklediğimiz güzel sonuçlar elde ettik. Öğrencilerimiz 4 yıllık zorlu maratonu başarıyla tamamladılar. Öğretmenlerimiz ve Velilerimizin yoğun gayretleri bu başarıdaki en önemli unsurlardır. LYS 2010'da TS ve TM puan türlerinin tamamında İl Birincisi olan öğrencilerimiz; MF puan türlerinde de İl İkincisi ve Üçüncüsü olmayı başardılar. Tüm öğrencilerimi ve onları yetiştiren öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum. Yerleştirme sonuçları açıklandığında ülkemizin önemli üniversitelerine yerleşen öğrencilerimizi görecek olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz."

İl derecelerinin yanı sıra Abdulkadir ÇADAK isimli öğrenci de TS-2 puan türünde Türkiye 39.su olarak il çapında en önemli dereceyi elde etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.