banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

“Muhammed’e Aşığım” CD’si çıktı

Hazan Müzik tarafından yapımcılığı üstlenin ve Mustafa Aslantürk’ün yönettiği CD’de, 6 güzel eser yer alıyor. CD’de sözleri Mustafa Caymaz’a, müziği Metin Yılmaz’a ait olan ve Üstad Bediüzzaman Hazretlerini anlatan “Bir Yiğit Vardı” eser hayli iddialı görülüyor.

Yunus Çoban, söz konusu CD ile ilgili olarak şunları söylüyor: “ALLAH (CC) Hz.lerine hamd, Resulü Hz.Muhammed (SAV) efendimize ve Ehl-i Beyt’ine (RA) selat-u selam olsun. Bu albümü uzun çalışmalarımızın sonrasında sizlerin beğeneceğini umarak gönüllerinize sunduk. Bu albümün yapımında benim sizlerle buluşmama vesile olan sevgili prodüktör ve yönetmenim Mustafa Aslantürk’e, repertuarı hazırlığımda beni yalnız bırakmayan ve yazdığı kıymetli sözleriyle albümümü renklendiren Mustafa Caymaz abime, manevi destekleriyle hep yanımda olan Abdullah Evliyaoğlu, Abdullah Yağımlı, İsmail Ulçay ve tüm emeği geçen dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

GRUP NUR

Bu arada Yunus Çoban’ın kurduğu Grup organizasyonu, mütedeyyin ailelerin düğün törenlerinde oldukça ilgi görüyor. Konser ve düğün organizasyonlarında şu etkinlikler gerçekleştiriliyor: “Kur’an- Kerim Tilaveti (Meal), İlahi, tasavvuf müziği, şiir, Mevlid-i Şerif, tiyatro ve semazenler ekibi, Risale-i Nurdan Vecizeler, kıssalar, sinevizyon gösterimi, büyüklere ve çocuklara yönelik yarışmalar.”

Grup Nur’u düğün organizasyonuna katılan bazı vatandaşlar, “Kadınlı erkekli oynamaların, dansların gerçekleştiği düğünler yerine Grup Nur’u düzenlediği organizasyonlara katılmayı elbette ki tercih ederim. Günahtan uzak, huzurlu ve bu vesile ile dini bilgilerimizin tazelendiği bir ortamda bulunmak bizleri mutlu ediyor” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.