banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Miniklerin Yıl sonu Gösterisi‏


Urfacity konferans salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Yoğun katılımın olduğu yıl sonu etkinliği, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu;  6 yaş grubu çocuklar tarafından Çayda Çıra ve Kımıl başta olmak üzere Şanlıurfa yöresine özgü halkoyunları, 2 ve 3 yaş gurubu çocuklar tarafından defile gösterisi, yine 4 yaş grubu çocuklar tarafından Karadeniz yöresine özgü ezgileri ve halkoyunları gösterileri yapıldı.

Daha sonra 4 Yaş grubu çocukların Kafkas dans gösterisi ile 3 Yaş gurubu öğrencilerin minik kelebekler uçmasın gösterisi ve 4 yaş gurubu öğrencilerin Meksika ateşi gösterisi, 5 Yaş grubu çocukların İngilizce şarkıları ve dans gösterisi, 5 yaş grubu çocukların Hint Dansı gösterileri ile Damla kreş’ten bu yıl mezun olan minik  öğrencilerin kep atma gösterisiyle  program sona erdi.

Programdan sonra bir  konuşma yapan Özel Damla ve Gündüz Bakım Müdürü Essüm Alay Damla Kreş olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yılda yaptığımız yıl sonu etkinliklerin, katılımcılar tarafından beğeni toplamasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bundan sonraki yıllarda da bu tür etkinliklerin devam edeceğine vurgu yapan Alay , katılımcılara teşekkür etti.

Düzenlenen yıl sonu etkinliğine çok sayıda öğrenci velileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.