banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Minik Öğrencilerden Büyük Davranış
 

Öğrencilerin bu anlamlı davranışı karşısında duygulanan öğretmenler; öğrencilerimizin bu anlamlı davranışı ile en mutlu olduğumuz öğretmenler günü olmuştur dediler.

 

Konu ile ilgili bir konuşma yapan Okul Müdürü Celal Küçük; Öğrencilerimizin bu davranışı bizleri oldukça duygulandırmıştır. Bugün burada toplanan parayı Şanlıurfa Valiliği tarafından Van depremzedeleri için başlatılan kampanya kapsamında bağışta bulunacağız dedi.





 

Halide Nusret Zorlutuna İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Salih Özgür Ersöz ise yaptığı konuşmada 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle tüm öğrenci arkadaşımızla aramızda karar aldık. Bugün öğretmenlerimize hediye almak yerine Van da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına ve ihtiyacı olanlara yardımda bulunmak üzere Valimiz Sayın Celalettin Güvenç’ in başlatmış olduğu yardım kampanyasına bağışta bulunacağız dedi.

 

1.000 T.L.’nin toplandığı yardım kampanyasına okulun tüm öğrencileri ile Öğretmenler ve idareciler katıldı.

www.balikligol.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.