banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Kızılay'da Uçkan ve İpek'e plaket

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Abdülkadir Canpolat ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından  Eczacı Neşet Uçkan ve Köşe Yazarı Naci İpek'e ‘Kızılay Fahri Başkanlık' ünvanı plaket  törenine katıldı.

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Abdülkadir Canpolat Yönetim Kurulu Üyeleriyle aldıkları karar ile Kızılay'a yaptıkları katkılar ve desteklerinden dolayı Eczacı Neşet Uçkan ve Naci İpek'e düzenledikleri töreni ile Fahri Başkanlık ünvanı ve teşekkür plaket takdim ettiler.

 ‘Vakıf İnsanı' ödülüne layık görülen Kızılay Eski Yönetim Kurulu Üyesi Eczacı Neşet Uçkan ve Naci İpek plaketlerini Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın elinden aldı.

Plaket töreninde bir konuşma yapan Vali Nuri Okutan Şanlıurfa'da yetişmiş bu iki değerli gönül insanına bu plaketi takdim ettiği için Kızılay Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdülkadir Canpolat'ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutladı. Vali Nuri Okutan Eczacı Neşet Uçkan ve Köşe Yazarı Naci İpek'e Kızılay'a verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti. Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Abdülkadir Canpolat ise konuşmasında ‘Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile aldığımız kararda Sayın Neşet Uçkan ve Naci İpek'e Kızılay'a verdikleri desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi ve Fahri Başkanlık ünvanı verme kararı almıştık. Sayın Neşet Uçkan ve Naci İpek'in geçtiğimiz dönemlerde Kızılay'a çok olumlu katkıları olmuştu. Halada destekleri devam ediyor. Bu iki değerli insana bizlere verdikleri desteklerden ve sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz' dedi.

Kızılay Şanlıurfa Şubesindeki Plaket törenine Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın yanı sıra , Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Okutan daha sonra Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanlığı hizmet binasını gezdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.