banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

Karaköprü'de Sokağa Çıkamayanlar İçin Mobil Konser

Şanlıurfa'da Karaköprü Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Ramazan Bayramı’nda evde kalan vatandaşlara mobil konser programı düzenledi. Müziğin sesini duyan Karaköprülüler balkon ve pencerelere çıkarak şarkılara alkışlarla eşlik etti.

Karaköprü Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşlar için Ramazan ayı boyunca mobil ilahi dinletisi programları gerçekleştirirken, Ramazan Bayramı’nda da vatandaşları unutmadı.

Karaköprü Belediyesi mobil etkinlik aracı sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayramı evde geçiren vatandaşlar için konser düzenledi. İlçedeki cadde ve sokaklarda gezen mobil konser aracında sanatçı Mustafa Sarıdoğan ve saz ekibi birbirinden güzel şarkılarla evinin balkonuna ve pencerelere çıkan vatandaşlara konser verdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşların bayramda bir nebze eğlenmesi için düzenledikleri mobil araçla dinleti etkinliğini Ramazandan sonra bayramda da gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim için çok önemlidir. Bu bayramı biraz buruk geçirsek de evimizde olmamız sağlığımız için önemlidir. Biz de evinde oturan vatandaşlarımıza moral olması için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin bayramını tekrar kutluyorum" diye konuştu.

Vatandaşlar mobil araç konser dinletisine balkonlardan ve pencereden alkışlarla destek verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.