banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Halil İbrahim aşkına iyiliğin kalbine yürüdüler FOTOĞRAFLI

Şanlıurfa Valiliği'nin öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Sarayönü Caddesi'nde bir araya gelen ve aralarında Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök ve Mehmet Akyürek ile Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, UNICEF Türkiye Temsilcisi Dr. Ayman Abulahan, Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Sanatçı Nuri Sesigüzel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar Haşimiye Meydanı'nı takip ederek tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi'ne kadar yürüdü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Balıklıgöl Yerleşkesi'ne kadar yürüyen kortejdekiler, yaklaşık 1,5 kilometrelik güzergâhtaki yürüyüşü Hatay Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisiyle tamamladı. Yol boyunca vatandaşları selamlayan Vali Güvenç ve beraberindekiler Haşimiye Meydanında bir süre durarak, Hatay Belediyesi Mehteran Takımının mini konserini dinlediler.

Kortejdekiler daha sonra Anadolu Ajansı'nca etkinlikler kapsamında Balıklıgöl Yerleşkesi'nde ''Türkiye'nin Merhamet Eli'' adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.
Serginin açılış kurdelesini Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök ve Mehmet Akyürek ile Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve AA Kurumsal İlişkiler Müdürü Nevzat Demirkol birlikte kesti. Beraberindekilerle, Türkiye'nin Somali ve Arakan gibi çeşitli bölgelerde gerçekleştirdiği yardımların fotoğraflarının yer aldığı sergiyi gezen Vali Güvenç'e, AA Kurumsal İlişkiler Müdürü Demirkol tarafından fotoğraflarla ilgili bilgi verildi.

Sergiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvenç, Anadolu Ajansını kutladı. Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekiler daha sonra açılış konuşmalarının yapılıp İyilik Ödülleri’nin verileceği Balıklıgöl Amfi Tiyatroya geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.