banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Günyüzü derneği gençlik merkezi açtı

Gençleri başta uyuşturucu ve diğer sokak tehlikelerinden korumak, milli ve manevi değerlerine bağlı vatanını, milletini, bayrağını seven erdemli vefalı fedakar bir gençliğin yetişmesine katkı sunmak amacıyla kurulan Gençlik merkezi açılışına , Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Eyübiye Kaymakamı Adem Ünal, Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Nihat Kılıç, İlçe milli eğitim müdürü Ahmet Demir, STK İnsani yardım platformu başkanı Osman Geren,Büyükşehir Belediye Genel Sekreter yardımcısı Emin Özçınar, Kent Konseyi başkanı Erkan sözen, STK Başkanları, Molla Salih Turgut Hoca, hayırseverler ve mahalle sakinleri katıldı.

Günyüzü Dernek Başkanı Veysel Toprak yaptığı açıklamada:

“Günyüzü dernegi ve Deniz Feneri derneği yardım çalışmalarımıza 25 yıl önce başladık. Daha sonra Çölyak derneği, Suriye İnsani yardım platformu gibi çalışmalar ile devam ettik.

Yardım çalışmalarımızda ,İnsanların midesine hitap ederken, İnsanların beyinlerine, maneviyatına da hizmet etmek için bu derneğimizi açtık.

Kısa bir süre önce l karaköprüilçe müftülügümüzün eğitmen desteğiyle 4-6 yaş gurubu çocuklarımıza ücretsiz hz.fatma Kur-an okulu isimli kreşi açtık.
Rabbimizin   Kur’anı Kerimde muhammed süresi 7 .ayetindebuyurduğu gibi ( kim allahın dinine yardım ederse allahda ona yardım eder ve ayaklarını sağlam bastırır) .  emri ilahisi  ve allah resulü s.a.v ( iki günü eşit olan ziyandadır) buyuran hadisi   bize her gün her birimizin islama ve insanlığa bir şeyler yapabilme azmi kuvveti vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz". Dedi.
Program Molla Salih Turgut, Milletvekili Mehmet Cevheri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir , Büyükşehir Başkanvekili Nihat Kılıç'ın konuşmaları ile devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.