banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Göbeklitepe Medeniyet Tohumu! Kasım Gülpınar Anlatacak


Şanlıurfa Platformu canlı yayınlara başlıyor

Şanlıurfa'nın tanıtılması, gelişmesi, kalkınması, cazibe merkezi haline gelmesi için planlanan programın ilk konuğu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili – TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar olacak.


MÜSLÜM AKTÜRK – ANKARA

Bugüne kadar yaptığı birçok programla adından hayli söz ettiren Şanlıurfa Platformu, instagram üzerinden başlatacağı yeni bir çalışmayla Şanlıurfa'nın tanıtılması, gelişmesi, kalkınması, cazibe merkezi haline gelmesine katkıda bulunacak.

Şanlıurfa Platformu Genel Başkanı Habip Çadırcı’nın, söz konusu faaliyetle ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle:

“Değerli arkadaşlar, Şanlıurfa Platformu olarak, instagram üzerinden yeni bir program başlatıyoruz. Bu program, Şanlıurfa'nın tanıtılması, gelişmesi, kalkınması, cazibe merkezi haline gelmesi için planlanmıştır. Programa milletvekilleri, belediye başkanları, STK başkanları, konu uzmanları katılacaklardır. 

İlk etapta, GÖBEKLİTEPE konusu işlenecektir. İlk konuğumuz ise Şanlıurfa Milletvekili – TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar olacaktır. 

İyi seyirler diler, önerilerinizi bekleriz. Selam ve Saygılar.”

Mine Ataman’ın gerçekleştireceği söyleşinin ilki, 26 Mayıs Salı günü saat 21.00’da @mineatamanbread instagram hesabından yayınlanacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.