banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Urfa'da Mevlid Kandili Coşkusu

Şanlıurfa'nın inanç turizmi bakımından merkezi konumunda bulunan Balıklıgöl mevkideki Dergah cami başta olmak üzere bir çok yerde Mevlit Kandili programları düzenlendi.


 Halil-Ür Rahman (Dergah)  Camisini dolduran vatandaşlar yatsı namazını kılıp camide düzenlenen kandil özel programı kapsamında mevlit dinlediler.  Kuran-ı Kerim tilavetleriyle başlayan mevlit programını huşu içerisinde dinleyen vatandaşlara hayır sahipleri cami içerisnde hurma ve lokum dağıttılar.

Halil-Ür Rahman camisinde mevlit programına katılan Şanlıurfalı ve çevre illerden gelen çok sayıda vatandaşa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nin dağıttığı sütler ikram edildi.

HALİLİYE'DE CE MEVLİT COŞKUSU VARDI

Şanlıurfa'da bulunan Haliliye Vakfında da Mevlid Kandili Coşkusu vardı. Vakfın salonunda yüzlerce vatandaşın katılımıyla kılınan yatsı namazından sonra Bedüzzaman Hazretlerinin tefsir kitabı olan Risale-i nur okunmasıyla başlayan kandil kutlaması, okunan cüzlarla devam etti.

HAYRAT VAKFINDA DA AYNI ÇOŞKU VARDI

Şanlıurfa'da bulunan Hayrat Vakfında da aynı çoşku vardı. vakfın Şanlıurfa şubesinde toplanan yüzlerce Şanlıurfalı kıldıkları yatsı namazından sonra sabahlara kadar Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) doğumu kuran ve dualarla kutladılar...

 Haber: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.