banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Gençler Fidan Dikti

 Şanlıurfa Gençlik Hizmetlerine ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.
Yaptığı etkinlik ve faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Yenişehir Gençlik merkezi,  Şanlıurfa GAP Hava alanına fidan dikti.
Hava alanı Müdürlüğü’ nce  “ Seninde bir ağacın olsun”  kampanyasına katılan YGM, üyeleri ve çalışanlarıyla birlikte Hava alanında ağaçlandırma çalışmalarına katılarak fidan dikti. Fidan dikiminde gençlerin taşıdığı ormana ve yeşile yönelik dövizler dikkat çekti.Ardından gençler bu güzel günü halaylar çekerek kutladılar.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ “    Ülkemizin oksijen deposu olan Ormanlarımızı korumak, geliştirmek ve sevmek birinci vazifemiz. Bu yüzden gençlerimizle bu etkinliğe severek katıldık. Onlarında dikili bir ağacı olsun istedik.Gençlere ağaç sevgisi aşılamak ve onlara yeşilin önemini anlatmak ve öğretmek her insanın görevi olmalıdır.” Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V.Murat ÖNEN ise:” Gençlik Merkezlerimiz  yaptığı etkinliklere  bir güzelini daha eklemiş oldular.Ormanlarımızı korumak ve  çoğaltmak geleceğimiz açısından da çok önemli. Bu etkinlikle gençlerimizin bu konuya duyarlı olmaları hedeflendi, güzel de oldu”. Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.