banner2
Öne Çıkanlar Karaköprü PTT 1. Lig hava durumu ak parti Elias Jelert Kristensen

Doğuş Üniversitesi Şanlıurfa İrtibat Ofisinden Kıbrıs Zirvesi


Güneş, ilk olarak KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Lefkoşa’daki Cumhurbaşkanlığı Konutu’nda bir araya geldi. Güneş, Cumhurbaşkanı Eroğlu’na, Kıbrıs Türk’ü için yaptığı değerli çalışmalar için bir teşekkür plaketi sundu ve Şanlıurfa’ya özgü el sanatının bir örneği olarak işlemeli kahve takımı hediye etti. Eroğlu da Güneş’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, ilk fırsatta Doğuş Üniversitesi’ni ziyaret etmek istediğini iletti. Kıbrıs’ın uluslar arası ilişkileri, Rum kesimi ile yürütülen görüşmeler ve KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın anısı üzerine yapılan sohbet yaklaşık yarım saat sürdü. Güneş, kendisini kabul ettiği için Eroğlu’na şükran ve saygılarını sunarken, Doğuş Üniversitesi’nin ev sahipliğini İstanbul’da da Urfa’da da her zaman göstermeye hazır olduklarının altını çizdi.
İkinci ziyaret Serdar Denktaş’a
Doğuş Üniversitesi Şanlıurfa Tanıtım Temsilcisi Güneş, Kıbrıs’taki bir diğer görüşmesini ise merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın oğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı, Lefkoşa Milletvekili Serdar Denktaş ile gerçekleştirdi. Denktaş’a öncelikle başsağlığı dileklerini ileten Güneş, kendisine Urfa’ya özgü geleneksel motiflerle bezeli kahve takımı hediye etti. Demokrat Parti genel merkezinde yaklaşık yarım saat süren ziyarette, Güneş Doğuş Üniversitesi’nin çalışmalarından ve akademik kalitesinden bahsetti. Denktaş da görüşmeden duyduğu memnuniyeti belirterek, Doğuş Üniversitesi’ni ziyaret etmek istediğini söyledi. Görüşmede, merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve ömrünü Kıbrıs davasına adaması üzerine de konuşuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.