banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Çocuklarda kanserojen kırtasiye tehlikesi

kırtasiye malzemelerinin kanserojen madde içermesi velileri tedirgin ederken özellikle erken yaşta eğitim hayatına başlayan miniklerin ise sağlığını tehdit ediyor.

 

Kırtasiye malzemelerinin kanserojen madde içermesi velileri tedirgin ederken erken yaşta eğitim hayatına başlayan miniklerin ise sağlığını tehdit ediyor. Şanlıurfa’da bulunan çok sayıda kırtasiye malzemesi satan işyerinin bu güne kadar hiç denetlenmediği ortaya çıktı.

Okul ve kırtasiye ürünlerindeki tehlike velileri korkutuyor. Son denetimlerde türkiye genelinde 6 bin kırtasiye malzemesinde kanserojen madde bulunduğu tespit edilirken Şanlıurfa’da ise bu güne kadar hiç denetim yapılmadığı iddia edildi.

Şanlıurfa Kitapçılar ve Kırtasiyeciler Dernek Başkanlığı Basın Sözcüsü Mehmet Ali Kaplantaş konu hakkında Kanal Urfa televizyonundan Müslüm Alkış”a konuştu.

Kitapçılar ve Kırtasiyeciler Dernek Başkanlığı Basın Sözcüsü Mehmet Ali Kaplantaş açıklamasında denetimsiz işyerlerinde satılan ürünlerin çocuklarımızın geleceğini tehdit ettiğini belirterek yetkili kurumları bir an önce kırtasiyelerde veya okul önlerinde satılan malzemeleri denetlemeye davet etti.

Kaplantaş açıklamasında kanserojen madde içeren ürünlerin çocuklarımızın sağlığını tehdit ettiğini ifade ederek gerek il sağlık müdürlüğü gerekse de Milli Eğitim Müdürlüğünün kendileri ile işbirliği yaparak mutlaka denetimler yapmalarını istedi.

Müslüm Alkış / Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.